Ju ka ndodhur që telefoni ose pajisjet tjera elektronike të mos ju funksionojnë për shkak të ujit? Imagjinoni sikur ky problem të rregullohej për vetëm 8 ORË, dhe me 99% efektivitet.

Saver Gadget është eliminuesi i lagështisë për pajisjen tuaj elektronike.

Kjo pajisje është dizajnuar për të shpëtuar, mbrojtur dhe zgjatur jetëgjatësinë e pajisjeve tuaja elektronike si: telefonat celularë, kufje, kufje bluetooth, aparat të dëgjimit, kamerat etj.

Saver Gadget është e përshtatshme për të tharë pajisjen tuaj kudo dhe në çdo kohë. Për vetëm 8 orë pajisja juaj do të rikthehet në gjendjen e mëparshme.