Gazetat britanike janë hapur sot me foto të tankeve ruseishullin britanik. Por në fakt e vërteta është krejt ndryshe.

Nuk bëhet fjalë për një invazion rus në Britani, por për një stërvitje në rast se një gjë e tillë ndodh në vendet baltike, shkruan “mogazneës.com”.

Kështu, ushtria britanike ka simuluar një stërvitje ditën e djeshme dhe ditën e sotme, me skenarin sikur trupat ruse hyjnë në Estoni.

 

Dhe britanikët, kanë vendosur tanke me simbolet e ushtrisë ruseishullin e tyre. Kjo ka ngjallur disi panik te ata që e kanë parë.