Tensione mes protestuesve dhe policisë, nënkryetari i LSDM-së në prag të rrahjes me njësinë speciale.

Edhe pse njësitë speciale bllokuan të gjitha rrugët që çojnë tek Kuvendi dhe Qeveria, protestuesit gjetën mënyrën për të arritur para qeverisë