Me fishkëllima, thirrje antiqeveritare dhe fishekzjarre kanë shprehur revoltin e tyre protestuesit, përderisa disa nga protestuesit e kanë ngjyrosur me ngjyrë objektin e Ministrisë së Drejtësisë dha ia kanë thyer disa xhama.

Ndërsa nga Ministrija e Drejtësisë protestuesit arritën para Kuvendit të RM-së dhe po prishin përmendoret.

Njësitet speciale kanë arritur që në kohë ta parandalojnë këtë aksion. Në përpjekje që ta rrëzojnë përmendoren e Prometheut që ndodhet në “Parkun e Gruas”, përballë Kuvendit të Maqedonisë.

https://youtu.be/EUxIYCsErtI

https://youtu.be/Q1-QyMO1bxY