qenan profilShkruan: Qenan Aliu

Kurrë do ta ftonin  Prof Dr. Danajn, partitë opozitare në një tribunë për një debat publik, ja se çka do të mendonte ai lidhur me helmin më të rrezikshëm të Gjarpërit apo Nëpërkës  ( Cit…) ** Disa duan koalicion me Zaevin e disa me Gruevskin, Injorancë totale politike, mjerim i madh përballë shqiptarëve. Ta shtrosh problemin se kush është me i mirë për shqiptarët sot , Zaevi apo Gruevski është njësoj sikur të shtrosh pyetjen. “Kush e ka helmin më të rrezikshëm, Gjarpëri apo Nëpërka?!”  ** 20/6/2016

P.s.- Pse mendon kështu prof. Danaj. Ai preferon bashkimin etnik të partive shqiptare në Maqedoni, por a nuk do të shfaqte unifikime etnike dhe polarizime në kësisoj rrethanash? Apo ndoshta  më mirë koalicione multietnike para zgjedhore me memorandum të saktësuar për bashkëpunim dhe për synim të barazisë apo më ndryshe ?

Prof . Danaj a po bën shikime nga bregu apo vërtetë justifikon bindjet e tij kundrejt rrethanave në Maqedoni ?

Dhe kurrë do ta ftojnë prof.Danajn liderët opozitarë në një tribunë debati në Maqedoni ??

Gjithësesi se janë çështje që është dashur që moti të diskutohen, por si duket liderët e partive opozitare janë në pushime verore !

©fol.mk