Screenshot_2016-05-21-18-53-33-1Dy tërmete me shkallë 4.8 dhe 4.9 kanë goditur Maqedoninë. Tërmeti është ndjerë edhe në Tetovë rreth orës 18:33. Epiqendra e tërmetit ka qenë në Tetovë, 10 km thellësi.