Teuta Haxhiu dhe Faton Topalli hedhin gaz lotsjellës në Kuvend

Teuta Haxhiu nga AAK dhe Faton Topalli nga VV  kanë hedhur gazin lotsjellës në sallën ku pritej të bëhej zgjedhja e presidentit të Kosovës.