“Ne do të shkojmë në zgjedhje në çdo datë kur të përmbushen kushtet që i kërkojmë, a ato janë pastrimi i Listës Zgjedhore dhe reformat në media”, tha mbrëmë nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Shekerinska në TV Telma.

Ajo theksoi se bashkësia ndërkombëtare vazhdon t’i dërgojë porositë se këto dy kushte nuk janë të përmbushura dhe se dhe të punohen për to.

https://www.facebook.com/sekerinska/videos/10153275241165163/