OBRM-PDUKM nuk ka asgjë kundër shqiptarëve, kështu është deklaruar ndër të tjera, anëtari ekzekutiv i OBRM-PDUKM, Nikolla Todorov, në emisionin e djeshëm të ‘Top Tema’ të televizionit Tellma.

 

‘OBRM-PDUKM nuk ka asgjë kundër shqiptarëve. Në të kundërtën, OBRM-PDUKM si parti ka bërë shumë për shqiptarët dhe për të gjithë qytetarët dhe se OBRM-PDUKM nuk dëshiron t’i ndajë qytetarë në baza etnike. OBRM-PDUKM angazhohet që Maqedonia të mbijetojë si shtet multietnik dhe jo si shtet binacional. Ajo është koncepti të cilin ne e kundërshtojmë’, ka thënë Todorov.