Kandidati presidencial republikan kërkon falje për herë të parë për fjalët e debatueshme që ka përdorur gjatë fushatës presidenciale. “Ndonjëherë, në debate të nxehta, kur flet për një numër çështjesh, nuk zgjedh fjalët e duhura ose thua gjëra të gabuara. E kam bërë këtë, dhe më besoni, më vjen keq”, tha zoti Trump.

“Kërkoj ndjesë sidomos kur fjalët e mia kanë shkaktuar dhimbje personale.