Të paktën dy persona të vdekur, tre të tjerë të zhdukur dhe rreth 30 mijë qytetarë pa energji elektrike është bilanci i përmbytjeve në Mersin të Turqisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Qyteti Mersin është goditur nga një fatkeqësi me përmasat më të madhe në historinë e tij, për çka për gjashtë orë, në qytet kanë rrënë 170 litra shi për një metër katror, që është një e treta e rreshjeve që zakonisht bie për një vit