Çmime të reja me pakicë të derivateve të naftës duhet të janë shpallur sot nga Komisioni Rregullator i Energjetikës në Maqedoni

shell

Sipas të dhënave të fundit që vijnë nga tregjet botërore pritet ulje e ndjeshme e çmimeve të derivateve të naftës.

Kështu çmimet e reja për  EUROSUPER 95 kushton 61 denarë, EUROSUPER 98 kushton 63 denarë dhe EURODIESEL 42,5 për liter, gjithashtu çmimi i ri i Mazutit do të jetë 15,324 për kilogram.