Sinuset janë inflamacion që prek mukozën sipërfaqësore të sinuseve. Alergjitë, gripi, bakteret ose ftohjet mund ta shkaktojnë.

Ajo që ndihmonë për shërimin inflamacioneve të  sinuseve është uthulla e mollës, një ilaç që përgaditet lehtë dhe shpejtë.

uthulla

Përzieni 2 lugë uthull të mollës, 8 ml ujë të ngrohtë dhe 1 lugë mjaltë. Po ashtu, mund të konsumoni një lugë uthull të mollës tri herë në ditë, të pastër apo edhe të tretur me ujë. Opsioni i dytë është inhalimi me uthull të mollës. Përzieni gjysmë gote uthull molle dhe gjysmë litri ujë. E ngrohni dhe e thithni avullin. Sytë t’i mbani të mbyllur.