“Vjen Musa Xhaferi në Tetovën e “bithpambukave”! Siç duket shum shpejt tetovarët harun Musa Xhaferin për të bëmat e tija dhe për thënijen e tij famoze për tetovarët.

Vërtet paska gjetur disa të tillë por nuk jan ata të cilët paraqesin mentalitetin tonë.

Tetova është dhe ka qenë piknisje e çdo ndryshimi për shqipëtarët në Maqedoni, dhe kushdo që mendon me mendjen e Musës gabon rëndë, sepse Tetova vërtet ka bura dhe ju ngelet në fyt, është kafshat e rënd që nuk kapërdijet!” ka shkruar Anëtari i kryesisë së ASH-së Gadaf Uzairi.