Aktivistja Valbona Reka në një postim në profilin e saj në fejsbuk, reagon ndaj sulmeve që disa  media të  lidhura me pushtetin  kanë atakuar liderin e organizatës ambientaliste Ecoguerila dhe vetë   Ecoguerilan, duke thënë se:

“Ecoguerilla, jeni momenti kthyes në shoqëri, jeni inspirimi dhe shkëndia që tregon se ndryshimet duhet dhe mund të ndodhin. Prandaj, vetëm përpara! Mos lejoni që tradhëtarët dhe kriminelët t’ju kërcënojnë, t’ju përçajnë dhe t’ju shuajnë! 

I madh dhe i vogël në përkrahje të kësaj lëvizje që lufton për të mirën e të gjithë qytetarëve! ,thuhet në postimin e znj. Reka

#Ecoguerilla

img_20161007_234833