Mbrëmja e së dielës ishte një natë mjaft speciale për disa nga fytyrat tona publike të cilat ishin të ftuara në darkën e organizuar nga dizejnatori Valdrin Sahiti i cili njëherit prezantoi edhe koleksionin e tij privat “La belle Epoque”.

Pjesë e asaj mbrëmje ishin disa nga femrat më me ndikim në fushën e artit dhe televizionit teksa ndeja në fjalë u mbajt krejtësisht private për mediat.

E tash pas përfundimit të suksesshëm dizejnatori Sahiti zgjodhi të publikojë një nga një fotografi me të gjitha të ftuarat në shenjë falënderimi për pjesëmarrjen dhe respektin që treguan ndaj tij.

Më posht mund t’i shihni edhe fotografitë nga eventi në fjalë.

istrefi

nora

tuna

mevlani