mensur Xhaferi

 

Mensur Xhaferi

Nuk mund të kuptoj…vallë keni ju shpirt njeriu ?.. o tradhëtare…o zemer prishur, o të pa mëshire…

Nuk e di vallë a ju dhemb bile pak shpirti dhe a ju rënqethet zemra kur ndodhin raste të këtilla! JO pasi që ju nuk keni më zemër njeriu që të ket ndjenja dhe të preket nga rastet e këtilla,ju nuk ndjeni dhimbje pasi nuk keni më ndjenja, ato i keni humbur,jeni tërbuar krejtësisht nga lakmia për këtë botë.

Vallë ju politikan të ” TURPIT” nuk keni gojë që të dënoni këtë ngjarje makabre të mbytjes së një engjulli i cili veçse sa filloi të lulëzoj dhe të nis jetën e tij…sigurisht që jo, ju nuk mund të denoni vrasjen pasi edhe vet jeni ”VRASTARË ”, po po të tillë jeni ju që as vrasja e nje femiu 4 vjecar ne menyre me mizore nuk ju prek.
Te gjithe e dime se politikisht nuk keni force pasi jeni shume te DOBET,mirepo se paku hapeni gojën bile për raste të këtilla që kur i dëgjon të rënqethet trupi o të pamëshirshëm dhe zullumqar.

ZOTI ju udhëzoft o qyqar !

‪#‎me Almirin

©fol.mk