Vazhdojnë prej sot protestat në mbështetje të PSP me të njëjtat kërkesa nga java e kaluar – dorëheqje të presidentit Gjorge Ivanov, tërheqjen e vendimit për falje dhe shtyrjen e zgjedhjeve të planifikuara për në 5 qershor, edhe sonte qytetarët janë mbledhur në një protestë para PSP të cilët janë mbledhur në mbështetje të këtij institucioni.

Është parashikuar që protestat të vazhdojnë edhe para Parlamentit dhe Qeverisë.

Protestat në mënyrë të vazhdueshme për gati katër javë, kanë ngecur për shkak të festave të Pashkëve, por pritet që këtë javë për të vazhduar në masë të madhe në Shkup dhe në disa qytete të tjera të vendit.