Mbaruan ditët kur harroje se lulet e tua kishin nevojë për ujë dhe gjethet veniten  e thaheshin. “Natural Balance”  është një vazo  re, ku brenda saj ka një serbator për ujin që e mban bimën të hidratuar deri më 28 ditë.

Pas përfundimit të ujit, vazoja anohet dhe ko ju lejon që të kuptoni me qartësi se kur duhet ta mbushni me ujë.

Përveç kësaj, uji kalon gradualisht  nëpër një filtër vetëm për nevojat aktuale të bimës,, duke parandaluar përmbytjet e saj dhe kalbëzimin e rrënjëve të saj.