Përkundër polemikave të shumta në debatin e emisionit 200, përfaqësuesi i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Popovski dhe ai i LSDM-së Stevo Pendarovski, ia kanë zgjatur dorën njëri tjetrit.

Në emision të pranishëm kanë qenë edhe Artan Grubi nga BDI dhe Idriz Orana nga PDSH.

Debati ka trajtuar shumë tema, por theksi më i madh ka ra mbi materialet e përgjuara.

15300693_10209787657140382_1738178118_n