menduh-thaci-620x330
I nderuari z. Thaçi, ndoshta është shumë vonë, por thonë më mirë vonë se kurrë.
E keni momentumin të reflektoni më ndryshe, ti je edhe më ndryshe nga të tjerët, mos u ndjejë i hendikepuar me ate ,, se të qëndroj prapa,, , ata tjerët një dekadë Nikolla Gruevski dhe Sasho Mijallkovit i ndejtën EDHE PARA EDHE PRAPA.
Të lutem REFLEKTO DHE BOJKOTO EDHE TI. Ti mundesh ti bindesh organet e partisë të të mbështetin në reflektimin tuaj për bojkot.
Ke njëmi arsye politike të bëhesh tamam OPOZITARË. Të lutem këto zgjedhje duhet bojkotuar, jo pse Zaev që ke averzion ti i bojkoton, por se shqiptarët do ti bojkotojnë.
z. Thaçi,je aq i shkathtë të kuptojsh se kështu do të bëhesh më i dashtur edhe te anëtarësia juaj, të gjithë ne gabojmë njashtu edhe ti, por janë do momente që politikani sduhet gabuar.
Kush do të besojë se ti je opozitë, këtë duhet ta dëshmoshë me veprim konkret politik. Pa pdsh-opozita shqiptare do të jetë si organizmi pa mëlçinë, i duhet gjenerator energjik,jo vetë për ta mposhtuar Bdi-në tani më të shëmtuar por për ta mposhtur supremacionin e establishmentit të Nikolla Gruevskit, dhe ta synojmë BARAZINË në këtë vendë.
Ti e dinë ndoshta më së miri, por unë do të mund të të rrespektoj me këtë reflektim,në të kundërtën do të mbetem definitivisht i dëshpruar nga ti.
REFLEKTO të lutem !

QENAN ALIU