Shkruan:Muhamed Zilbeari

Menduh Thaqi e ka fjalën,” veran i shqiptarizmit” apo……..Un do të doja që ai me gjithë mangësit që i ka , të dëshmoj se del nga shkolla e Arbër Xhaferit dhe se ai në momentet kritike per popullin shqipëtar qe jetonë në këtë anë të kufirit, mbetet “veran i popullit” që e lindi.Nëse do veprojë ndryshe, do e zhgënjejë një numër të madh shqipëtarësh dhe një grup bukur të madh e aktivistëve të vjetër që e përkrahën në momentet më të vështira dhe që lanë anësh shum të mira personale për çështje të përgjithëshme.Shpresoj që të plotësohen pritjet e mija, nëse jo, pat veten në qafë se mua dhe shum të tjerë “veteran” si un, si mer dot.