,Lideri i LSDM-së Zoran Zaev  në konferencën për shtyp që u mbajt para pak çastesh në selinë e LSDM-sëkumtoi  që LSDM nuk do të merr pjesë në zgjedhjet e 5 qershorit, pas  shpërbërjes së parlamentit në mënyrë të njëanshme nga ana e VMRO-DPMNE-së. 

Nër të tjera Zaev tha: “Nikolla Gruevski në vazhdimësi ka rrënuar  marrëveshjen e Përzhinos. Reformat në media nuk u pranuan.  Ne nuk tërhiqemi dhe nuk dorëzohemi nga principet në të cilët insistojmë. Në emër të këtyre  principeve  dhe në emër të demokracisë, LSDM-ja nuk dot ë merr pjesë në këto zgjedhje të paralajmëruara për 5 qershor”, ka thënë lideri i LSDM-së Zoran Zaev.

©fol.mk