Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev në debatin e sotëm mbi lirinë dhe drejtësinë sociale, edhe një herë dërgoi një mesazh se zgjedhje që do të zhvillohen në Maqedoni duhet të jenë korrekte dhe demokratike.

“Në Maqedoni duhet të ketë zgjedhje të drejta dhe demokratike, unë për këtë marr frymë. Unë nuk e di se ku do të më thirrin nesër në takim, por sot jam këtu dhe kam dëgjuar shumë gjëra të dobishme. Nuk mundet vetëm partitë ose vetëm për OJQ të luftojnë për këtë betejë, por duhet të gjithë së bashku”, tha Zaev.