Në Aeroportin e Prishtinës, kryesisht atë Ushtarak të KFOR-it, ka zbarkuar një aeroplan përgjues luftarak i tipit C-5M, amerikan.

Ky aeroplan është një ndër më të mëdhenjtë të Forcave Ajrore dhe është hera e parë që në Kosovë vjen një i tillë.

Fotografitë janë postuar në faqen zyrtare të Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

Image