Zbulohen fotot e autobusit të Shqipërisë, ai vjen me moton më të mirë në “Euro 2016”

Janë zbuluar fotot e autobusit të Kombëtares së Shqipërisë, me të cilin ajo do të lëvizë në Francë.

kombetarja foto

 

Në autobusin me ngjyrë të kaltër, është i vendosur emri Albania si dhe flamuri kuqezi.

Sigurisht, aty figuron edhe moto e Kombëtares, e cila është “O sa mirë me qenë shqiptar”

Ju kujtojmë që motoja ishte zgjedhur nga votat e tifozëve.

buss albania