Situate shumë e qetë dhe dinjitoze në Kumanovë, përkundër zërave dashakeqe të disa portaleve që nuk e dëshirojnë  praninë e liderit të LR-PDSH-së në marshin përkujtimor në lagjen e trimave si dhe mbështetjen që i dha LR-PDSH-ja protestës së organizuar nga Lëvizja Besa e fshehur pas të ashtuquajturit Këshill Opozitarë.

 Nga foto-ja që fol.mk e sjell në vazhdim demantohet lajmi tendencioz i shpërndarë nga disa portale  se gjoja Ziadin sela ka tensionuar situatën në Lagjen e Trimave. , gjë që më së miri vërtetohet nga pamja ku  shifet  z. Sela duke ecur në këmbë në mes të protestuesve të marshit përkujtimor.

©fol.mk

ziadin ne lagjen e trimave