Sonte me fillim nga ora  22:00 deri në orën 24:00 , Ziadin Sela   njëri prej liderëve të Aleancës për Shqiptarët  do të  ju drejtohet shqiptarëve  në transmetim të drejtëpërdrejtë  ku të gjithë shqiptarët do të kenë mundësi ti parashtrojnë pyetje   në kohë reale  në të gjitha faqet zyrtare të Aleancës në “facebook” si dhe në disa portale informative. Ky transmetim direkt i cili do të zgjasë dy orë  dhe  bëhet me qëllim që të gjithë ndjekësit e faqeve të rrjeteve sociale të parashtrojnë pyetjet, vërrejtjet dhe synimet e tyre ndaj Aleancës për Shqipëtarët.