Lideri I LRPDSH në vazhdën e takimeve me qytetarët shqiptarë për të bashkëbiseduar rreth shqetësimeve të tyre dhe nevojës për ndryshim sot qëndroi edhe në disa lagje  të Tetovës, Teteks 1 dhe Teteks 2 dhe Bregu i diellit ku u mirëprit në një ambient të ngrohtë nga banorët e këtyre lagjeve. Ndonëse diskutimet ishin të shumta, ajo për të cilën më së shumti shfaqen interesim banorët e këtyre dy lagjeve ishin çështja e bashkëpunimit opozitar dhe nevoja e patjetërsueshme e ndryshimit të politikbërjes së shqiptarve në këtë vend. Lideri I LR-PDSH  z.Ziadin Sela, siguroi banorët që LR-PDSH në vazhdimësi ka qenë e hapur dhe ka bërë edhe oferta publike për bashkepunim më ëe gjërë opozitar dhe shpreson qe ky apel dhe kjo gatishmeri e bashkëpunimit më të gjërë opozitar do të mirëpritet dhe mirëkuptohet edhe nga opozitarët e tjere të mirëfillt.

©fol.mk

sela tetove1 sela tetove sela bregu i diekllit teteks teteks1 teteks2,1 teteteks2 teteks2,3 teteks2,2