Zilbeari porosi Thaçit: Duhet t’ua lësh Qeverin

Shkruan Muhamed Zilbeari

Te gjithe kunder gjykimeve dhe denimeve selektive.

Te dehesh dhuke u knaqur ne tragjedine e tjeterit eshte johumane dhe jonjerezore.
Te gjykohesh per dy Vendevotimet e Strumices , mos ta beshe ate me instancat me te larta ku aktoret kane mund te ankohen, eshte selektim.
Mos te gjykosh hajdutelleqe qe demtone buxhetin dhe ekonomine e shtetit, e te kapesh per fije kashte, eshte , dy areshin.
Te gjykoshe dhe te amnestosh te tute dhe te gjykoshe dhe coshe ne Shutke te tjeret , eshte nacializem i pa deklaruar.
Te shikosh se si gjykohen te tute dhe mos ndermaresh asnje veprim , eshte servilizem ndaj gjykuesit.
Te knaqesh kur gjykohen ne menyr selektive te tute, eshte shpirteligesi.
Te mbroshe cdokend nga padrejtesia apo nga drejtesia selektive , eshte burreri.
Nese dikush ka qeshur dhe ka gabuar ne fatekeqesine tende, ti mos u ben si ai.
“E keqeja e kesaje politike ndaj shqipetarve nuk vjene as nga Rada cetnikica, e as nga Zoran Strumica, pore nga Recica””
Puna e pare qe duhet te beshe, eshte t”ua pshurish qeverine.

Te gjithe kunder gjykimeve dhe denimeve selektive,

Mbro te tjeret sot , per te mbrojtur veteveten neser.

Une, i solidarizuar skajshmerishte me Menduh Thaqin dhe Bedredin Ibraimin.

SHPËRNDAJE