Ka shpëthyer një zjarr në Malin Sharr, në afërsi të fshatit Vejcë. Telegrafistat njoftojnë se zjarri ka përfshirë një hapësirë të madhe të malit.

Për momentin nuk bëhet e ditur arsyeja e këtij zjarri dhe nuk ka informacione për të lënduar./Telegrafi/