huzeir mustafiNga Huzeir Mustafi

Unë flas Shqip ! Vetëm shqip a më dëgjoni ?!

Ska rëndësi pse unë jam Drzhavjanin i Republika Makedonija ama Shqip flas. Ani pse kam lindur në Drzhavna Bollnic , edhe pse Izvodin edhe Drzavjanstfën nuk i kam në gjuhën Shqipe ama unë Shqip flas .

Hiq nuk është problem që kur duhet me nxjerr një dokument fillimisht duhet ta plotësosh Baranjën e pastaj e dorzon në Shallter , kështu pata vepruar kur e lëshova Baranjën për Vozaçka Knishka .

Unë shqip flas edhe pse në Enciklopedinë e Makedonska Akademija unë njihem si popull ardhacak dhe i egër .

Unë shqip flas ani pse kryetari i parlamentit tim dhe disa ministra me quajnë indijan hiq ska rëndësi kjo .

Ju paramendoni une shqip kam brohoritur edhe në Gradksi stadion Skopje apo Nacionalna Arena Fillip Ftori .

Kjo është gjuha ime që ndryshe e quajnë gjuha që e flasin mbi 20 % e popullatës dhe që e ndryshme nga maqedonishtja !

Eh unë vazhdoj të flas Shqip dhe vetëm Shqip !