Menaxheri i Manchester Unteidit, Jose Mourinho është dënuar nga Federata e Futbollit të Anglisë.

Portugezi i është dorëzuar FA-së, dhe do të gjobitet 50 mijë euro, si dhe nuk do të përfshihet në stol për ndeshjen ndaj Sëanseas.