Mënyra të thjeshta për të pastruar mjetet në shtëpinë tuaj (Video)

Video nga BrightSide në të cilën në mënyrë shumë të thjeshtë do të arrini qëllimin tuaj.

Në ujë të vluar brenda një tenxhereje hudhni sodë buke dhe më pas vendosni mjetin për ta pastruar. Pas dy tre minutash, ajo do të shkëlqejë plotësisht.

Në vazhdim do të njiheni edhe me dy forma të tjera të pastrimit të mjeteve të shtëpiake, të cilat mund t’i bëni pa u munduar shumë dhe në kushte shtëpie.

 
SHPËRNDAJE