Ndeshja mes Vardarit dhe Shkëndijës me rrezik të lartë, ja informacionet për derbin e së dielës

Ndeshja derbi mes Vardarit dhe Shkëndijës, të dielën (ora 14:30) në stadiumin “Boris Trajkovski” është shpallur me rrezik të lartë.

Pikërishtë për këtë shkak nga kampi vendës kanë dal me njoftim:

“Ju informojmë se dyertë e stadiumit do të happen në ora 13:30, dhe do të mbyllen në ora 14:20. respektivishtë dhjetë minuta para fillimit të ndeshjes. I lusim të gjithë personat zyrtar, si dhe gazetarët, fotoreporterët dhe kamermanët të arrijnë në stadium më së voni deri në ora14:15. duke pasur parasysh rrezikun e kësaj ndeshje, edhe për këtë takim vlen ndalesa për tifozët dhe simpatizuesit mysafirë. Atyre nuk do t’ju lejohet hyrja në triubunat e stadiumit. Gjatë blerjes së cdo bilete është e detyryeshme të tregohet dokument identifikimi.Bileta kushton100 denar

Është e ndaluar futja e cdo lloj mjeti piroteknik, sendeve të forta, prandaj apelojmë deri te publiku të mos marrin me vete mjete të forta, pasi do t’ju merren në hyrje. Në fund apelojmë deri te simpatizuesit tonë për anim fer dhe sjelkje korrekte në tribunë. Të tregojmë rrespekt sportiv dhe të dëshmojmë se Vardari meriton të kthehet aty ku e ka vendin-në krye të tabelës”, thonë nga Vardari.

SHPËRNDAJE