Vazhdon të nëpërkëmbet gjuha shqipe, BDI vazhdon të  hesht!

Edhe  pas 14 viteve flasim ende a është apo nuk është gjuha shqipe zyrtare.  Këto foto flasin më së miri  se sa  fuqi  nga njëra anë kanë pasur Musa Xhaferi bashkë me Ali Ahmetin  dhe sa  vullnet nga ana tjetër ka patur partneri i tyre i koalicionit  për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit!

spitali kozle spitali 1 spitali 2 spitali 3 spitali 4