Sot në Sllupcan të Komunës së Likovës u bë përurimi i ujësjellësit të ri rajonal që do të furnizojë me ujë  vendbanimet Likovë, Orizare, Sllupcan , Vaksincë dhe Llojan. Në këtë përurim morrën pjesë Kryetari i Komunës së Likovës Sadulla Duraku , bashkë me Ministrat Nurhan Izairi,Bekim Neziri dhe Lirim Shabani. Mirpo ajo që ra  në sy ishte bojkoti nga ana e banorëve  që i bënë këtij përurimi tepër të rëndësishëm për BDI-në, në prag të zgjedhjeve të ardhshme që pritet të mbahen me 24 prill të 2016 . Për dallim nga disa vite më parë ,  kur BDI-ja pritej në mënyrë madhështore në këto anë, kohëve të fundit sidomos mbas ngjarjeve tragjike të Kumanovës të gjithë funksionarët e BDI-së pa përjashtim  nuk janë të mirëpritur në këto anë.(fol.mk)

Ja disa foto që ilustrojnë më së miri se si pritej BDI para disa vjetëve dhe si pritet sot!!! (no coment)

slupcani dikurslupcan3min likovefot slupcan