Tim Shkupi-Llamallari thumbon  anëtarin i Kryesisë Qëndrore të Lëvizjes BESA, Skender Rexhepin-Zejd, i cili dje gjatë  themelimit të këshillit vendor i në fshatin Rashçe të komunës së Sarajit ndër të tjera tha;

” Me plot bindje them se, tubimet e Lëvizjes BESA gjithandej ku janë shqiptarët u ngjajnë kongreseve të partive tjera, dhe kjo gjë na bën më të fortë dhe më të sigurtë në rrugëtimin e Lëvizjes BESA”

 Këtë deklaratë të Skender Rexhepit-Zejdit ,  Atdhetari Tim Shkupi- Llamallari në profilin e tij  e komenton:

(hahaha, Mozo ma Keq)

Per te gjitha keto shenja na ka paralajmeruar Zoti i Universeve ne Bibel, ne Kuran! Te gjithe keta jane pula te Kim Mehmetit.

Dhe te gjithe besojne se Toka eshte si Topi dhe sillet rreth Diellit! (qe eshte larg 146 million km prej Tokes, aq larg e kan cuar Diellin, qe sa me veshtire te ju duket se si ju Mashtrojne!

Ate dite kur te besoni si besoj une ne Kuran, qe Dielli sillet mbi Toke, Zoti e ka krijuar Token per Dy dite, malet per Dy dite dhe qiellin dhe 6 Universe tjera mbi qiell per Dy dite, ju do te shihni se te gjithe keta lajkatare, qe dalin te heqin vallen ne UNITARSKA per te ju mashtruar se Toka eshte si Topi,jane te njejte!!!!

P.S.
Mos me keqkuptoni ju perkrahesit e Beses, sepse pa ju nuk mund te largohet Ali Ahemeti dhe klani i Zajasit!

Ju kryeni detyrat e juaja, por mos mendoni se jeni ne rrugen e Drejte! Neve na duhet KAOSI sepse besojme ne teorine e evolucionit se njeriu e ka preardhjen prej majmunit dhe se Toka sillet rreth diellit dhe jo Dielli mbi Toke!

 

tziitim zejd