NË VEND TË HOMAZHIT Kushtuar, Komandantit legjendar ADEM JASHARI (18-Vjetori)

ad

BAC Ju jeni shkëndija , Familja Juaj është drita e shtetit të Kosovës ndërsa Prekazi, vendi ku i ka rrënjët LIRIA. # Lavdi të gjithë atyre që ranë për Lirinë dhe Pavarësinë e KOSOVËS.

 

Qenan Aliu / 05-Mars-2016