Cagatoy Ulusoy tani është pothuajse në ëndrrat e çdo femre

Aktori i pashëm turk, Cagatoy Ulusoy u bë i fashmëm falë serialeve, Medcezir dhe Içerde e sidomos nga filmi turk “Delibal”, transmeton lajmi.net

Ai pas kësaj shumë shpejt u shndërrua në senzacion në rrjetet sociale dhe televizione, por sigurisht ju ka ikur një detaj.

Ne kemi sjellur për ju një fotografi që tregon se si dukej kur ishte fëmijë, aktori i fashmëm.