Në debatin e organizuar në emisionin Click plus tw TV21, ku pjesëmarrës ishte lideri i LR-PDSH-së z.Zijadin Sela me analistët Albert Musliu, Arsim Sinani dhe ish deputeti Abedin Zymberi.

Në mes të tjerash, ish deputeti Abedin Zymberi pyeti se cili është roli i Këshillit opozitar dhe përse Lëvizja Besa e krijoi aq shpejt, ende pa i krijuar organet tjera partiake.
Ai ndër tjera tha: “Nuk mund këshilli opozitar të formohet menjëherë pasi zgjidhet kryetari i partisë, ndërsa organet tjera akoma nuk janë zgjedhur!

Çka është roli i këtij Këshilli? pyeti publikisht ish deputeti Abedin Zymberi .