Arsim Sinani: Rufi Osmani dhe Kim Memeti kam dy mesazhe për ju…!

Analisti politik Arsim Sinani në debatin Click Plus në TV21 ka drejtuar mesazhe në adresë të njërit nga themeluesit të RDK-së, Rufi Osmani që të ndihmojë në tejkalimin e situatës së krijuar në RDK dhe të afrojë palët e ndara, sepse sipas tij, ai ka relevancën e tij dhe të tregoj madhështinë e tij. “I drejtoj një thirrje publike që profesori Rufi Osmani të bëj përpjekje për të afruar palët e përçara në RDK dhe të kontriboj në këtë situatë”, theksoi Sinani.

Ai foli edhe për Këshillin e formuar opozitar, duke theksuar se një këshill i tillë duhet të jetë më gjithëpërfshirës.

“Kim Mehmeti dhe të gjithë njerëzit ti përgëzojë por realisht këshilli opozitar nuk është ajo që presin shqiptarët e Maqedonisë, sepse aty mungojnë figurat kyçe. Duhet të shikohet që të grumbullohen personalitete me peshë dhe jo me një grumbull të OJQ-ve”, theksoi Sinani.