Pasditën e sotme ka ndodhur një aksident i rëndë në aksin rrugor Gostivar- Kërçovë, gjegjësisht në afërsi të Strazhes. Sipas deshmitarëve okular dhe fotografivë që arritën në redaksinë e tv KlanM thuhet se një aksidenti ka ndodhur në mes dy veturave dhe për pasojë janë lënduar disa persona.