Asambli i këngëve dhe valleve Karshiaka nga Shkupi është shëndrruar në një ambasadore e kulturës shqipëtare duke e prezentuar kulturën shqipëtare , këngët, vallet , traditën , veshjet etj nëpër shumë shtete të ndryshme evropjane dhe botërore .

Përmes kësaj video ju sjellim pamjet nga pjesmarrja e AKV  Karshiaka në Francë , ku të rinjët dhe të rejat e Karshiakës me anë të këngëve dhe valleve ia prezentuan publikut françez  dhe atij europjan  kulturën e pasur shqipëtare . Fol.mk