Të nderuar shqiptar.
Ju prezantojmë dekumente EKSKLUZIVE për malverzimet dhe manipulimet e themeluesve të lëvizjes BESA, Adnan Ismaili, Skender Rexhepi dhe banda e tyre kriminale.
Para disa vitëve Zejd Rexhepi, Adnan Ismaili dhe disa të tjerë që njihen si themelues të Klubit Elita, kishin marë shuma të mëdha parash nga turqia dhe vendet arabe, kinse do ta themelojnë një gazetë në gjuhën shqipe me emrin ELITA.
Shikoni se kush ishin të parapar që të punësohen te gazeta ELITA.
KIM MEHMETI DHE BANDA E TIJ.
Parat i vjedhën dhe askush nuk e pa gazetën ELITA në maqedoni.
Në të njëjtën mënyre disa vite më vonë morën para dhe e themeluan revistën Shenja, pastaj e blenë televizionin Shenja, televizionin ERA, dhe një numër të madhë portalesh.
Ja dokumentet e projektit për gazetën ELITA, që lexuesit nuk e lexuan asnjëher.
54321