Aleanca për Shqiptarët, nesër me një konferencë të përbashkët në mes LR-PDSH dhe RDK-së, do të konfirmojnë përkrahjen e fuqishme për protestat masive kundër ndotjes së ajrit në Tetovë.

Konferenca pritet të fillojë në ora 12 në selinë e Levizjes për Reforma – PDSH që gjendet në afërsi të Ecolog, ku do të njoftohet opinoni për mbështetjen e LR-PDSH dhe RDK-së, në mbështetje për protestën e paralajmëruar për ditën e enjte dhe të premte, kundër helmimit masiv ndaj qytetarëve tetovarë

apsh-300x300ves1zia1