Zulfi Adili flet për ndotjen e ajrit në Pollog, në TV2 Gostivar
Ministrat dhe kryetarët e BDI-së kanë përgjegjësi të drejtpërdrejtë për ndotjen e ajrit
Për mbrojtjen e intersit të tyre dhe udhëheqjes në konzorciumin rus “Jugohrom” lejuan helmimin e shqiptarëve

https://www.facebook.com/PartiaUnitetiShkup/videos/508995399262566/

uniteti