Ali Ahmeti deri në fund të vitit do mbetet me gruan dhe dajën e tij!

aliahmeti

Shkruan: Merita HOXHA

Nga ajo që po dëgjojnë shqiptarët e Ilirdës nga goja e Ali Ahmeti, ku shqiptarët trajtohen edhe më zi nga se trajtohen nga slavët, dhe pikërsiht këto prova vulosin se ai, Fazli Veliu (daja) dhe Musa Xhaferi kanë qenë dhe janë pjesë e shërbimeve sërbo-ruse!

Prandaj parashihet një fund i keq i Ali Ahmetit dhe të tjerëve që përbuzin shqiptarët me një fjalor më fyes nga slavët!
Nga burime të afërt me Selinë e BDI-së në Tetovë, thuhet se Musa Xhaferi pritet me padurim të hyjë nga dera dhe të fluturojë nga dritarja e Selisë, ndërsa për Ali Ahmetin janë në pritje të dëgjojnë gamën e plotë e përgjimeve për të kuptuar shpirtin e tij të vërtet! Dhe fundi i Tij do jetë i njëjtë me atë e Çaushevskit në Rumuni kur trupi i vdekur i tij u tërhoq zvarrë rrugëve të Bukureshtit!

SHPËRNDAJE