Kur të gjallet ta kthejnë shpinën atëher nuk ke vend tjetër ku të drejtohesh përpos te varrezat , tek përmendoret tek eshtrat etj.

Një politikë të tillë po e përdorë lideri i BDI Ali Ahmeti të cilit më nuk i ka ngelë më përkrahje nga populli dhe se ska vend më në mesin e të gjallëve ai tani ka filluar të bëjë politikë me eshtrat e të vdekurve apo duke viztuar varret siç bëri sot në Kumanovë kur erdhi dhe vizitoj varrin e babait të deputetit Mervan Xhemaili .

Ajo që bie në sy dhe që ngrit reagimin , mllefin e qytetarëve të Kumanovës është fakti se aty pranë ndodhet varri i Komandant Shqiponjës dhe se Ali Ahmeti nuk e pa të arsyeshme të ndalet dhe ta nderoj varrin e bashkluftëtarit , komandantit apo edhe bashkpartiakut të dikurshëm .

A thua pse ?! Kësaj pyetje do ua lëmë ti përgjigjen vet funskionarët e Bdi dhe kreut të saj Ali Ahmetit të cilë mendojnë se duke mbajtur në dorë një trënddafil të kuq dhe duke u drejtuar pranë varrit të ndokujt do të amnestohen dhe do të fitojnë përkrahjen e kumanovarëve .

Ju jeni të padëshirueshëm në Lagjën e Trimave , në Kumanovë dhe në çdo hapsirë tjetër ku frymohet shqip , dhe se tendencat e këtilla për tu ri paraqitur në skenë nuk janë asgjë më shumë e as më pak përpos nënshkrimi i kapitullimit tuaj politik dhe politikës së vdekur që e promovuat dhe ushtruat gjithë këto vite .

© Fol.mk