wp-1477126201072.jpg

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti dhe ish zv kryeministri Musa Xhaferi ishin në hall kur kryetari i LR -PDSH Ziadin Sela ka qenë deputet dhe këtë e dëshmojnë vetë Aliu dhe Musa në një bisedë që u publikua së fundi në një faqe të fejsbukut nga të ashtuquajtura përgjime jolegale.

Në këtë bisedë kuptohet qartë që Musa dhe Aliu gëzohen pasi kalon ligji në parlament dhe votohet dhe si pengesë e vetme kishte qenë deputeti Ziadin Sela për të cilin Musa Xhaferi përdor fjalë fyese duke thënë se ai është i pa fytyrë sepse është i vetmi deputet nga ” DPA “siç shprehen ata që nuk lejon që gjërat të kalojnë ashtu siç ata kishin planifikuar .

Gjithashtu në këtë përgjim Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi fyejnë edhe ish deputetin e RDK profesorin Izet Zeqirin të cilin e quajnë legen dhe person që flet shumë pa nevojë . Si duket Ziadin Sela vazhdon akom atë jetë therë në sy për Për Ali Ahmetin dhe BDI-në e tij që tashmë është në rënie të lirë. Jo rastësisht ditëve të fundit plasohen spekulime nga ana e BDI-së duke i caktuar bartësin e listës në zonën e pestë , sigurisht nga frika e ballafaqimit me të në zonën e gjashtë.